Szépítsük együtt az óvoda udvarát!

A Villanytelepi Napköziotthon számára az egyik legfontosabb cél, hogy a gyermekek számára az egészséges élethez való körülményeket megteremtse. Ennek szerves része a szabad levegőn, sok mozgással eltöltött idő. A napközink támogatását szolgáló Harmónia Alapítvány keretein belül főleg olyan kiírásokat pályázunk meg, amelyek ezt a célt kívánják elérni.

Régi, dédelgetett álom válhat most valóra a Székelyudvarhelyi Közösségi Alapítvány által (www.szka.org), hiszen 2019 áprilisában a Villanytelepi Napközi Otthon hátsó udvarának rendezésére adtak lehetőséget. Az SzKA pályázatából elnyert 7000 lejből a napközi leghátsó udvarát tudjuk szülők segítségével rendbe tenni. A munkálatok magukba foglalják az udvar feltöltését földdel, kerítések állítását, festését és füvesítést, virágágyások létrehozását. A munkálatok befejezésének határideje július 19.-e. A szükséges eszközöket az elnyert összegből finanszírozzuk, a kerítések felállításához kalákát szervezünk június folyamán.

A rendezett hátsó udvar tehermentesíti majd a főudvart, hiszen azt közvetlenül a Pillangó és a Mókus csoport gyermeki fogják használni a legaktívabban.

Projektvezető: Jakab Csilla óvónő.

 

Fekete Éva

Harmonia Egyesület, elnök

 

*