KupakSZÍV – A Villanytelepi Napköziotthon is csatlakozott a KupakSZÍV programhoz

KEDVES SZÜLŐK!

A Villanytelepi Napköziotthon is csatlakozott a KupakSZÍV programhoz

  

MI EZ?

A Color Metal Kft. és a Székelyudvarhelyi Közösségi Alapítvány közös műanyag kupakgyűjtő programja, melynek célja kettős:

  • Mentesíteni környezetünket a műanyagszennyezéstől, ezt tudatosítani és erre nevelni közösségünk tagjait;
  • Értékesíteni az összegyűjtött kupakokat, és egy támogatási alapot létrehozni, melyből környezetvédelmi, természeti értékeket védő és egészséges életmódot segítő közösségi kezdeményezéseket tudunk támogatni Udvarhelyszéken

HOGYAN MŰKÖDIK?

A program keretében a nyár folyamán számos nagyobb vállalkozás udvarára, továbbá nagyobb üzletek bejáratához a Color Metal kft. által kifejezetten erre a programra az általuk forgalmazott alumínium félgyártmányokból készült szív alakúkupaktárolók kerültek elhelyezésre.

A kezdeményezést nagyon pozitívan fogadta a helyi közösség. A kezdeményezők célja, hogy mozgalommá nője ki magát a program, ezért számos rendezvényre is eljuttatták a KupakSZÍVet, illetve számos vendéglátó egységgel is együttműködnek a cél érdekében.

MIÉRT KAPCSOLÓDTUNK BE?

  • Számunkra is fontos, hogy egészséges, élhető környezetünk legyen,
  • Van egy konkrét,és egyszerű lépés, ahogyan cselekedhetünk ennek érdekében,
  • Kétszer is jót teszünk: a gyermekekben és szüleikben is tudatosul ez által a környezetbarát magatartás, másodsorban ehhez hasonló helyi elképzelések megvalósítását is segítjük az összegyűjtött kupakokkal, amelyet a programvezetők értékesítene

További kérdésekkel keressék bizalommal: JakabBernadettet, bernadett@szka.org, 0757041180